Mesaj de felicitare transmis de către Oficiul Național Erasmus+ în Moldova cu prilejul începutului anului de studii 2017-2018

2017-10-09

Oficiul Erasmus+ în Moldova a transmis, cu prilejul începutului anului de studii 2017-2018, un mesaj de felicitare studenților și profesorilor.

„Dragi studenți,

Oficiul Național Erasmus+ în Moldova vă felicită pentru alegerea Dumneavoastră de a vă continua studiile.

Este un pas care denotă curaj și maturitate și care, cu siguranță, reprezintă cea mai mare investiție pentru viitor.

Cunoștințele acumulate acum vă vor deschide multe uși, vor da noi perspective carierei la care aspirați și vor consolida încrederea în forțele proprii.

Ne punem speranța în voi și credem că veți contribui în viitorul apropiat ca lucrurile bune să se întâmple în țara noastră: la muncă, pe stradă sau în comunicarea cu ceilalți.

Vă dorim să descoperiți, să vă interesați și să beneficiați de programele pe care le oferă Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ studenților din Republica Moldova. Mobilitățile de credite sunt o șansă extraordinară pentru studii europene de scurtă durată.

Stimați profesori,

Apreciem și susținem efortul depus pentru promovarea excelenței și calității studiilor în Republica Moldova.

Studiile universitare pe care le oferiți generațiilor de studenți au o valoare deosebită pentru întreaga societate.

În acest context, performanța și modernizarea sistemului de învățământ național este proiectul la care vom continua să lucrăm împreună. Iar proiectele noi de consolidare a capacităților în învățământul superior și în cadrul acțiunii Jean Monnet vor reprezenta încă un pas în această direcție.

Vă dorim succese mari de care să fim cu toții mândri!”

Schimbă vieți. Deschide minți.

Erasmus+