Apelul suplimentar pentru Mobilitate, lansat OFICIAL!

2015-06-16
Imagine
Universitățile din Moldova caută parteneri de Mobilitate

Apelul suplimentar pentru Mobilitate de Credite a fost lansat oficial! Astfel, începând cu 12 iunieuniversitățile din Moldova care au stabilit deja parteneriate pentru proiecte de mobilitate cu instituții de învățământ superior din Țări de Program își pot depune proiectele, prin intermediul acestora. 

Oficiul Naţional Erasmus+ recomandă tuturor instituțiilor de învățământ superior din Moldova să ofere posibilități de mobilitate studenților și cadrelor didactice. Pentru aceasta trebuie să fie încheiate parteneriate cu instituţii de învăţământ superior din Austria, Belgia, Croația, Danemarca, Franța, Olanda, Marea Britanie, Ungaria, Irlanda, Malta, Slovenia, Spania și Macedonia.

Agențiile Erasmus+ din aceste Țări de Program au fonduri neconsumate din primul Apel (încheiat la 4 martie 2015) pentru proiecte de mobilitate cu țările din Parteneriatul Estic.

Atenție! În cadrul proiectelor de Mobilitate de Credite universitățile din Moldova vor avea calitate de parteneri. Propunerile de proiecte pot fi lansate doar de către universitățile din Țările de Program!

Durata maximă a proiectelor va fi de 16 luni (1 februarie 2016 - 31 mai 2017). Termenul limită pentru depunere este 24 septembrie 2015

Vă îndemnăm să profitați din plin de această şansă și să oferiți studenților și cadrelor didactice din instituția DVS cât mai multe posibilități de mobilitate academică!