Consultare publică privind programul Erasmus+ şi programele precedente

2017-10-09

La sfîrșitul lunii februarie, Comisia Europeană a lansat Consultarea Publică privind programul Erasmus+ și programele precedente (Lifelong Learning, Youth in Action, Erasmus Mundus, Leonardo da Vinci, Comenius, Grundtvig, Tempus). Pentru facilitarea Consultării a fost lansat un chestionar online. Acesta este disponibil în limba română și dorim să invităm toate părțile interesate să-l acceseze aici.

Studenții, profesorii, lucrătorii de tineret, personalul instituțiilor de învățământ superior și alte părți interesate sunt încurajate să completeze acest chestionar până în luna mai 2017. În funcție de nivelul dvs. de cunoștințe și de numărul de domenii pe care doriți să le acoperiți, completarea chestionarului va dura între 10 și 60 minute.

Opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru devoltarea programului Erasmus+ în viitor.

Chestionarul a fost creat pentru a susține evaluarea de la mijlocul perioadei programului Erasmus+, programul UE pentru educație, tineret și sport. Evaluarea de la mijlocul termenului acoperă activitățile desfășurate în cadrul programului Erasmus+ în perioada 2014-2016. Chestionarul reprezintă o parte importantă a evaluării programului Erasmus+ pentru a stabili cât de bine funcționează acesta și dacă trebuie modificat în viitor. De asemenea, este important să cunoaștem cât de bine au funcționat în trecut programele predecesoare.