Câștigătoarele concursului „Povestește-ne despre plusul experienței tale Erasmus+”

2017-10-09

Anul acesta Programul Erasmus+ împlinește 30 de ani. Cu această ocazie, Oficiul Național Erasmus+ în Moldova a provocat studenții și profesorii care au beneficiat de o mobilitate academică internațională Erasmus+ să participe la un concursul online intitulat „Povestește-ne despre plusul experienței tale Erasmus+”. Scopul acestui concurs a fost de a ilustra impactul programului asupra tinerilor din Republica Moldova, dat fiind faptul că Erasmus+ este un program al Uniunii Europene ce sprijină de mai bine de 30 de ani acțiunile din domeniile Educație, Formare, Tineret și Sport.

Tinerii care s-au înscris în concurs ne-au expediat câte o scurtă istorioară ce răspundea la întrebarea „Care a fost plusul experienței tale Erasmus+?”, însoțită și de o poză realizată pe durata mobilității Erasmus+. În total am avut 15 persoane înscrise în concurs. Dacă doriți să descoperiți aceste istorioare vă invităm să răsfoiți acest album.

Cei trei câștigători ai concursului au fost determinați de către publicul larg care au apreciat aceste istorioare. Aceștia au fost desemnați în cadrul evenimentului de aniversare intitulat „Erasmus+ o poveste de 30 ani” ce avut loc pe data de 18 mai la Palatul Republicii. Așadar, câștigătoarele concursului conform aprecierilor publicului la momentul desemnării sunt:

Diana Popozoglu - locul I cu 508 aprecieri

Olga Cernii - locul II cu 253 aprecieri

Veronica Vitu - locul III cu 244 aprecieri.