Vizită de Studiu la Universitatea Montpellier, Franța

În perioada 18-19 aprilie 2018, la Universitatea din Montpellier, Franța, a fost organizată o vizită de lucru pentru echipele de Experți în Domeniul Învățământului Superior (HEREs). Evenimentul a fost dedicat dezvoltării abilităților antreprenoriale ale instituțiilor de învățământ superior.   

Republica Moldova a fost reprezentată de către experții HEREs, Larisa Bugaian, prof univ., dr. hab., prorector la Universitatea Tehnică a Moldovei, și Florentin Paladi, prof univ., dr. hab., prorector la Universitatea de Stat din Moldova.

În cadrul vizitei de studiu, s-a pus accent pe experiența franceză în dezvoltarea antreprenoriatului în universități și pe impactul pe care îl are îl are acesta în aspect social.

Potrivit experților, seminarul a dat un nou imbold pentru continuarea promovării antreprenoriatului în universitățile din Republica Moldova, introducerii culturii antreprenoriale în planurile de studii şi în predare, implicării studenților, mediului de afaceri și tuturor părților interesate în acest proces.

Mai multe detalii despre eveniment vedeți AICI.