Seminar online "Cum să depui o propunere de proiect Erasmus+ Sport"

Oficiul Național Erasmus+ din Moldova a găzduit la 1 februarie seminarul online "Cum să depui o propunere de proiect Erasmus+ Sport", adresându-se organizațiilor active în domeniul sportului din Republica Moldova. Evenimentul a fost organizat ca urmare a sesiunii de informare din luna ianuarie ce a marcat un moment de tranziție semnificativ: începând cu acest an, instituțiile din Republica Moldova active în sfera sportului sunt eligibile să participe la proiecte Erasmus+ de consolidare a capacităților în domeniul sportului în calitate de aplicanți direcți sau parteneri.

Acest seminar online a prezentat o oportunitate pentru organizațiile sportive din Moldova de a înțelege mai bine procesul de depunere a propunerilor de proiecte în cadrul programului Erasmus+. 

Imagine
SeminarSport

Participanții la seminar au avut posibilitatea de a adresa întrebări specifice legate de procesul de aplicare și criteriile de eligibilitate. În lumina apelului pentru propuneri de proiecte Erasmus+ 2024, se așteaptă ca organizațiile sportive din Moldova să devină actori activi în proiecte europene, contribuind la dezvoltarea continuă a domeniului sportiv la nivel local și regional.

Puteți urmări înregistrarea video a evenimentului aici.